Testimoni


  Penuaan Kulit  
  Noorliza Ong |
50 tahun
 
 

"Saya mula bimbang akan keadaan muka saya yang semakin melendut. Melalui bantuan New York, dalam sebulan sahaja kulit dah nampak perubahan. Anak lelaki & kawannya pun dah memuji saya dah cantik."

 
  Pakar Kulit:  
 

"Untuk membantu Noorliza, saya menggunakan rawatan Plantcenta untuk menegangkan kulitnya dan mengaktifkan sel baru. Gel kolagen disapu & mesin Ultrasound digunakan untuk melembutkan & melembapkan kulit. Dalam 4 bulan sahaja, wajahnya lebih berseri, lebih tegang & kedut semakin tidak kelihatan."

  Jerawat Batu  
  Nik Hana Yasmin|
33 tahun | Surirumah
 
 


"Jerawat mula aktif selepas melahirkan anak. Kulit jadi merah & sensitif. Pakar New York sarankan teknik berkesan. Dalam sebulan sahaja, jerawat batu dah berkurangan. Dalam 3 bulan, wajah kelihatan lebih cerah, bersih & berseri."

 
  Pakar Kulit:  
 

"Saya telah menjalankan rawatan Chamomile Essential untuk menyingkirkan sel kulit mati & melembutkan lapisan kulit untuk pemicitan. Booster pula dijalankan bagi pembentukan semula sel di lapisan dalaman kulit. Dalam 3 bulan, mukanya menjadi lebih bersih & jerawat batunya dapat dikawal."

 
  Parut Jerawat  
  Rosiha Abdul Razak|
36 tahun | Pegawai Tadbir
 
 


"Disebabkan saya salah guna produk, keadaan jerawat yang serius meninggalkan kulit kering & parut yang lebih mendalam. Bila mendapatkan rawatan dari pakar, kulit menunjukkan perubahan hebat. Bukan sahaja kulit saya lebih licin, masalah jerawat juga diselesaikan."

 
  Pakar Kulit:  
 

"Saya sarankan rawatan Intensive Collagen untuk mengurangkan parut, segarkan kulit wajah, merangsang metabolisme serta mengawal jerawat untuk membantu Rosiha. Vitamin C juga membantu menghilangkan parut jerawat. Kini Rosiha kelihatan lebih berseri dan bersih tanpa parut jerawat."

 
  Jerawat  
  Putri Nur Syazwani Aziz|
29 tahun | Eksekutif penyelidikan
 
 


"Kali pertama saya mengunjungi pusat rawatan muka di tempat lain, jerawat keluar dengan banyak. Mereka memberitahu saya ia normal, tapi dalam 2 tahun, ia tidak baik-baik. Hanya selepas bantuan New York, masalah jerawat saya ini akhir selesai. Kini, kulit saya dah pulih!"

 
  Pakar Kulit:  
 

"Teknik rawatan muka Putri sebelum mengunjungi New York tidak serasi dengan keadaan kulitnya. Saya mengunakan Serum Repairing untuk menyembuhkan sel kulit dalaman. Double Mask dilakukan untuk mengembalikan keadaan neutral permukaan kulit."

 
  Tona Kulit Tidak Sekata  
  Safarina binti Kassim|
29 tahun | Perunding Kewangan
 
 


"Dalam kebelakangan ini, saya perasan kulit saya tidak sekata. Jadi saya banyak bersolek untuk tutup kelemahan tapi tidak berkesan. Saya kelihatan semakin tidak bermaya. Kini saya nampak lebih bersemangat. Dalam 3 sesi sahaja, kulit dah cerah. Saya memang cukup puas hati."

 
  Pakar Kulit:  
 

"Proses penggantian sel kulitnya tidak sekata, menyebabkan sesetengah bahagian kelihatan gelap. Bagi meluntur dan memutihkan bahagian yang gelap, Ampoules vitamin C digunakan. Rawatan Soothing dijalankan untuk menyingkirkan sel kulit mati & membekalkan kelembapan pada kulit."

 
  Skin Tag (Ketuat)  
  Sharifah binti Kassim|
39 tahun | Pengurus Pelaburan
 
 


"Sebagai seorang wanita berkerjaya, impresi pertama melalui penampilan adalah sangat penting. Saya takut juga Skin Tag ini akan menjadi lebih serius. Dengan bantuan New York, skin tag saya berjaya dikawal. Dalam 6-7 sesi sahaja, perubahan mendadak jelas kelihatan. Rawatannya sememangnya berkesan!"

 
  Pakar Kulit:  
 

"Skin tag diakibatkan oleh perembesan melanin berlebihan. Untuk mengatasi masalahnya, saya telah sarankan rawatan ‘Unique Treatment’. Ia bertujuan mengawal penghasilan sel melanin dalam kulit. Rawatan Ultrasound pula digunakan untuk memperbaiki keupayaan penyerapan kelembapan kulit & berfungsi sebagai anti penuaan. Wajah Sharifah lebih bersih & cerah hanya dalam 7 kali rawatan!"

 
  Kulit Sensitif  
  Nik Nur Azinah|
47 tahun
 
 


"Kalau keluar, mesti saya berselindung daripada panahan matahari. Sebab senang muka saya menjadi merah. Selepas rawatan, muka saya yang sensitif kini normal. Tidak lagi menjadi merah & tidak gatal-gatal. Sesi pertama, muka rasa selesa, Dalam 3 bulan shaja, ia sudah baik."

 
  Pakar Kulit:  
 

"Liang romanya yang terbuka luas memberi peluang kepada jangkitan kuman pada kulit. Saya merawatnya dengan Cooling Mask untuk mengecilkan liang roma. Chamomile Treatment dijalankan untuk meningkatkan kelembapan kulit. Selepas 3 bulan, liang romanya sudah menjadi rapat & kulitnya kelihatan berseri."

  Jerawat  
  Nur Fazreen Mohamad Kamal|
29 tahun | Editor Berita
 
 


"Sebab saya bertugas di depan kamera, terpaksalah saya bersolek dengan tebal untuk menutup jerawat. Sampaikan bos pun tegur untuk buat sesuatu terhadap masalah itu. Rawatan di New York berkesan kerana tidak sampai beberapa sesi, saya nampak perubahan positif. Jerawat di muka saya terkawal & kelihatan bersih & lebih sihat. Parut juga semakin pudar."

 
  Pakar Kulit:  
 

"Blotchy serum digunakan untuk mengeringkan jerawat, merapat liang roma dan memudarkan kesan parut Fazreen. Neutralizing Mist kemudiannya digunakan bagi kelembapan kulit. Selepas 1 bulan, pertumbuhan jerawat Fazreen terkawal. 6 bulan kemudian, parut jerawat hilang & liang roma semakin kecil."

  Jeragat  
  Faridah Nazir|
43 tahun | Pensyarah
 
 


"Jeragat bermula kira-kira umur lewat 30-an. Saya mengikuti rawatan New York dengan berdisplin & berjaya saya mengembalikan kulit muka yang lebih seimbang & warna lebih sekata. Lagipun, ia kelihatan lebih berseri & lebih lembap berbanding dahulu."

 
  Pakar Kulit:  
 

"Saya telah menyarankan Puan Faridah rawatan Booster Vitamin C bagi tujuan memutih & memudarkan jeragat mukanya. Honey Mask turut disapukan untuk menambah kelembapan pada mukanya yang kering & menstabilkan keadaan permukaan kulit beliau."

  Jerawat  
  Wan Nur Farhana|
27 tahun | Eksekutif Pentadbiran
 
 


"Sebelum jerawat lama hilang, jerawat baru pula timbul. Parut pun semakin lama semakin banyak. Saya minat bergambar tetapi melihatkan keadaan muka saya, saya menjadi malu. Selepas mengunjungi New York, bukan sahaja jerawat dapat dikawal, kulit kelihatan bersih & parut menjadi pudar. Dalam 2 bulan sahaja saya mengembalikan wajah yang saya ingini."

 
  Pakar Kulit:  
 

"Perubahan hormon & kelenjar minyak terlalu aktif menjadi penyebab kulit muka Farhana berminyak & tumbuh jerawat. Lagipun, dia sering memicit jerawat dengan teknik yang salah menyebabkan jangkitan bakteria. Saya menggunakan Mesin Berfrekuensi Tinggi untuk membasmi kuman. Kemudiannya Booster disapu bagi pembentukan semula sel dari lapisan dalaman kulit. Double Mask kemudiannya disapu untuk mengimbangi PH wajahnya selain menegangkan kulit mukanya."

  Jerawat  
  Nur Azah Ramli|
29 tahun | Penolong Pegawai Akaun
 
 


"Saya banyak mengamalkan pantang larang agar ia dapat menghentikan pertumbuhan jerawat. Semua kaedah tidak berhasil. Akhirnya, dengan rawatan yang sempurna, saya berjaya mendapatkan kembali kulit muka yang cantik & bersih."

 
  Pakar Kulit:  
 

"Ini kerana masalah jerawatnya sudah lama berlarutan, jangkitan kuman bukan sekadar meradang di bahagian permukaan, malah merebak ke tisu dalaman. Saya menjalankan proses pemicitan bagi mengeluarkan kotoran jerawat. Bagi mengurangkan bengkak & kemerahan muka, Mask diletakkan. Skin Renewal Serum turut dilakukan untuk mengawal pertumbuhan jerawat serta mengalakkan pertumbuhan sel baru."

  Jeragat  
  Hazizah Awang|
56 tahun | Surirumah
 
 


"Awal umur 40an, jeragat dah mula ketara di muka. Bila guna krim pemutih muka, lagi teruk jadinya. Sampaikan muka saya menjadi kelabu! Selepas rawatan di New York Skin Solutions, saya kelihatan lebih cerah & bermaya. Parut & jeragat, semakin lama, semakin hilang."

 
  Pakar Kulit:  
 

"Rawatan Intensif Kolagen dilakukan untuk menggantikan kolagen kulitnya yang hilang. Rawatan Vitamin C berupaya mengawal pembentukan sel melanin & memudarkan jeragat. Rawatan Plantcenta pula dilakukan untuk menambahkan kelembapan di samping mengembalikan ketegangan kulit. Akhirnya, Double Layer Mask dilakukan bagi penyerapan nutrien ke lapisan dalaman kulit."All Copyright © Reserved by
New York Skin Sdn Bhd (678698-H)

   
Talian Penjagaan Kulit: Malaysia (+6)03-2284 5566 | Terms & Conditions | Privacy Policy | Refund Policy
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------