Menjaga Kulit Professional


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  1. Konsultasi Peribadi Satu Lawan Satu
  Di New York Skin Solutions, pakar penjagaan muka profesional mengambil berat tentang pelanggan mereka melalui konsultasi satu lawan satu. Ini dilakukan untuk memahami keadaan kulit pelanggan dengan lebih mendalam. Berdasarkan maklumat yang diperolehi dan tabiat cara hidup, mereka akan menjalankan konsultasi satu lawan satu dan kemudiannya rawatan kecantikan muka khas. Mereka akan membantu pelanggan menyelesaikan masalah kulit mereka dalam masa yang tersingkat.

   

 2. Penyelesaian Yang Berkesan dalam Masa yang Tersingkat
  New York Skin Solutions selalu menekankan hasil yang paling cepat dan mudah untuk pelanggan mereka. Kami percaya bahawa sesi rawatan khas yang diberikan dapat menyelesaikan masalah dan mencantikkan kulit mereka. New York Skin Solutions membuktikan formula unik mereka dapat menangani semua jenis masalah kulit. Sekarang, anda tidak lagi perlu melawan masalah kulit sensitif, akne dan kesan sampingan lain dengan produk penjagaan kulit yang tidak sesuai.
   

 3. Ramuan semula jadi; tiada kesan sampingan.
  Makmal New York Skin Solutions di New York, AS menghasilkan sekumpulan produk yang menggunakan ekstrak tumbuhan yang 100% semula jadi sebagai ramuan utama dalam rawatan kecantikan mukanya. Faktor utama rawatan kecantikan muka yang unggul ialah preskripsi yang mengandungi semua kebaikan semula jadi. Resipi-resipi rawatan kecantikan muka ini bukan sahaja sesuai untuk orang Barat kerana resipi-resipi ini telah diuji dan disesuaikan untuk kulit orang Asia.

   

 4. Proses dan Perkembangan
  Semasa rawatan, pakar penjagaan kulit profesional akan mengawasi perkembangan pelanggan dengan teliti untuk memastikan hasil yang optimum dapat dicapai. Ini membolehkan pelanggan mendapat kembali kulit yang secantik mungkin dalam tempoh yang tersingkat. Kulit yang cantik juga menambahkan keyakinan seseorang.
   

 5. Keprofesionalan
  New York Skin Solutions mempunyai pakar penjagaan kulit yang profesional. Mereka dilatih untuk menjalankan analisis kulit dan memberikan nasihat serta pengesyoran tentang cara merawat keadaan kulit setiap individu yang berbeza. Mereka memahami keperluan pelanggan dengan sepenuhnya dan dilengkapi dengan pengetahuan untuk merawat dan menyelesaikan semua jenis masalah kulit. Para pelanggan mereka yang berpuas hati merupakan bukti terbaik perkhidmtan mereka yang berkualiti serta keprofesionalan terkenal mereka.

   
All Copyright © Reserved by
New York Skin Sdn Bhd (678698-H)

   
Talian Penjagaan Kulit: Malaysia (+6)03-2284 5566 | Terms & Conditions | Privacy Policy | Refund Policy
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------